Lagris Sárgaborsó Hántolt Feles 500 g
  • Recept a Lagris ajánlásával: Borsó falat (4 fő részére) Hozzávalók: 150 g sonka, 1 kanál cukor, 200 g főtt borsó, 1 dl vermut, hagyma, só, 1 kanál olaj, citrom, pirítós kenyér, díszítéshez: citromhéj, vörösáfonya, parmezán sajt Elkészítés: Tépje apró darabokra a sonkát, szórja meg cukorral és karamellizálja meg a grillben. Keverje össze a főtt borsóval, vermuttal, pirított hagymával, sóval, citrommal és egy kevés cukorral és készítsen egy közepes sűrűségű krémet. Vágja falatokra a pirítóskenyeret, süsse meg olajban és helyezze a tányérra. Készítsen falatkákat a kihűlt sonkából és borsóból felváltva és díszítse az egészet áfonyával, parmezánsajttal és spirálra hámozott citromhéjjal. Végül tálalja villásreggeliként borral.
599 Ft
Egységár: 1 198 Ft/kg
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Kívánságom van